Diensten

Voorkom pech met uw autogarage in Nuenen

Veilig en comfortabel onderweg? Dat kan met Auto Service Verbroekken. U verdient goede service en kwaliteit. Daar is geen twijfel over mogelijk. Voorkom onnodig hoge reparatiekosten. Neem direct contact op. Verbroekken is namelijk een autogarage met verstand van uw auto én motor. Bel 040 - 283 9527 en u bent snel weer op weg. 

Is uw auto al goedgekeurd?

Gaat u voor veiligheid op de weg? Natuurlijk. Werken uw remmen nog naar behoren? En hoe staat het met de veiligheidsgordels? Laat uw auto APK keuren door Auto Service Verbroekken. Voor elk merk en type auto. Tijdens de keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op een flink aantal punten. 

Na de keuring krijgt u een rapport waarin staat of uw auto is goedgekeurd of niet. U krijgt een overzicht van alle afkeurpunten en reparatie-adviespunten. Verbroekken meldt uw auto ook af bij de RDW. Met de adviespunten over veiligheid en milieu krijgt u inzicht in de onderdelen die binnen afzienbare tijd vervangen of gerepareerd moeten worden.

Maak eerst een afspraak voor de APK-keuring. Laat uw auto keuren vanaf 32 euro 50. Grote beurt naar aanleiding van de keuring? Uw APK is in dat geval gratis. Garandeer uw eigen veiligheid en die van uw medepassagiers. 

Schade aan uw auto of motor?

Bent u trots op uw motor? Dan verdient uw motor vakkundig schadeherstel. Auto Service Verbroekken richt het frame en geeft uw motor zijn glans terug. Dat is nog niet alles. Twijfelt u aan de rechtheid van uw motor? Autoservice Verbroekken kan uw motor opmeten met behulp van 3D meetapparatuur. Laat de wielen van uw motor richten of opnieuw spuiten. 

Schade aan uw auto of motor? Dat is snel verholpen met Auto Service Verbroekken. Is uw motor toe aan een nieuwe uitstraling? Ook dan bent u aan het juiste adres bij de autogarage. Airbrush is namelijk een van de specialiteiten van Auto Service Verbroekken in Nuenen. 

Is u een ongelukje overkomen? Autoservice Verbroekken herstelt, richt en spuit dit vakkundig. Voor reparatie en restauratie van uw pronkstuk. Kom samen met uw motor of auto naar Auto Service Verbroekken.

Reparatie of onderhoud?

Autopech voorkomen? Door uw auto regelmatig te laten onderhouden door Auto Service Verbroekken rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Versleten onderdelen zijn niet altijd onveilig, maar kunnen wel de rest van uw auto beschadigen. Het gevolg? Een onnodig dure reparatie. 

Geeft uw auto een storing aan en weet u niet wat er aan de hand is? Kom langs in de autogarage in Nuenen. Auto Service Verbroekken verhelpt uw storing snel en nauwkeurig. 

Heeft de airconditioning het begeven? Dat is lastig. Zeker als het kwik buiten extreem stijgt. Auto Service Verbroekken houdt uw auto in topconditie. Uw auto rijdt weer veilig en comfortabel.

Bekijk de projecten